Erhvervshus Nord

Iværksætter-café: Find dit rette mindset


Dato og tid

Tirsdag d. 14. november 2017 kl. 08:00 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 10. november 2017 kl. 16:00

Sted

Kattegat Siloen
silovej 8
9900 Frederikshavn
Denmark

Arrangør

Erhvervshus Nord
+45 92 26 26 26
peur@erhvervshusnord.dk

Iværksætter-café: Find dit rette mindset

Hvordan du tænker og handler har betydning for din succes som iværksætter - og bliver populært kaldt "at arbejde med sit mindset". Mindgame-eksperterne Bering og Søgaard er klar til at give dig redskaber til dette, når vi i forbindelse med den landsdækkende Global Entrepreneurship Week inviterer til iværksættercafé tirsdag den 14. november.

Et stærkt mindset er ikke noget, du enten har eller ikke har. Det er tilstede i alle mennesker – men det kan være mere eller mindre vakt til live. Dette er afsættet, når Bering og Søgaard giver konkrete redskaber til:

  • hvordan du træner og udvikler dit mindset med fokus på at udfolde dit fulde potentiale.
  • at holde fokus på målet og blive på sporet hele vejen til succes - uanset om du er i opstartsfasen eller godt i gang med din virksomhed. Præcis som topledere og elitesportsudøvere gør det.
  • at få maksimalt udbytte af positiv tænkning. 

Om Bering og Søgaard

Kasper Bering & Jeppe Søgaard har arbejdet i Toronto sammen med verdens førende inden for personlig udvikling; Proctor Gallagher Institute, og vendte tilbage til Danmark i 2016, hvor de etablerede virksomheden Bering & Søgaard. Sammen hjælper de enkeltpersoner med at skabe radikale forbedringer i deres resultater. De mener ikke, at vi har behov for mere viden - men at den største udfordring for alle mennesker er at handle på den viden, vi allerede besidder.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Nord
+45 92 26 26 26
peur@erhvervshusnord.dk